Internet na Kartę

Inni lub darmowi operatorzy - jak dzwonić za darmo, bramki SMS, połączenia międzynarodowe... Ponadto ogólne rozmowy o operatorach - którego wybrać, itp.

Internet na Kartę

Postprzez Waskitcz » 27 sie 2011, o 19:00

Witam wszystkich,
Chciałem zafundować mojejmu Ipadowi internet, zastanawiam się jakie macie zdania, oraz doświadczenia z polskimi operatorami.

Jakiego operatora unikać, a który ma całkiem niezłe pakiety ( dodam że interesuje mnie głównie przeglądanie internetu przez ipada, raczej czesto dzwonic z niego nie będe ;P)

Czy można już kupic na polskim rynku karty Micro SIM? Czytałem że już Play je ma, ale czy inni operatorzy również? Wiem że w razie co można to jakoś przyciąć, gdzies juz tutorial widziałem, jakby ktoś był zainteresowany to wrzucę.

Pozdrawiam, Waskitcz

Urządzenie: iPad 2 3G • Pojemność: 64GB • OS: 4.3.1 • JailBreak: Tak •
Waskitcz
Zielony

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Internet na Kartę

Postprzez TomZak » 27 sie 2011, o 23:20

Orange Free POLECAM, używam na co dzień w telefonie, duże bonusy w postaci transferu danych, jak się skończy to jest bardzo tanio, bo tylko 1 gr/100 kb (!)
... e_discover
Ja zwykłą SIM ciąłem do MicroSIM i było wszystko w porządku, nie wiem jak teraz - może od razu sprzedają w odpowiednim rozmiarze.
Obrazek

Urządzenie: Brak • Pojemność: 64GB • OS: 4.3.1 • JailBreak: Tak •
TomZak
iPlay, iWork, iTouch

Podziękował : 10
Otrzymał podziękowań: 65

Powrót do Inni / darmowi / ogólne rozmowy