Pomoc z wgrywaniem aplikacji

Wszystko o najnowszym produkcie Apple czyli iPadzie

Pomoc z wgrywaniem aplikacji

Postprzez Waskitcz » 27 sie 2011, o 18:53

Witam, jestem świezym posiadaczem Ipada 2 3g, mam kilka pytań odnoścnie instalowania aplikacji. ( z filmami, piosenkami i zdjęciami jakoś już sobie poradziłem.)

1. Do czego służy Jailbreak, jak go zamontować na ipada i jak się z nim obchodzić?
2. Czy za pomoca JailBreaka mogę na Ipadzie zamontować pliki sciagniete z Torrentów i innych serwisów?
3 Podandto mam pytanie odnośnie Itunes Store, gdy chce utworzyc konto wyskakuje mi błąd, ktory każe mi probować poźniej, nie wiem czy to obciążenie serwisu, czy to ja coś schrzaniłem, ale mam tak od wczoraj, a wczoraj po raz pierwszy odpaliłem Ipada z komputerem.

Z góry dziękuje za pomoc, mam nadzieje że będziecie wyrozumiali dla nowego uzytkownika, jeśli powieliłem pytania, to poproszę linki do odnośników, Jeszcze nie przeczesałem całego forum.

-- mniej niż minutę temu --

Nikt mi nie chciał pomóc więc poradziłem sobie sam, a nie jestem zamolubem to podzielę się, może sobie to ktoś wygogluje kiedyś:P

1. JB służy do darmowego pobierania plików, ponadto na zainstalowanie go na Ipadzie 2 jest proste jak odebraniu dziecku cukierka, ściagasz, instalujesz i już wszystko chodzi.
2. Tak
3. Błąd spowodowany przeciążeniem serwera ;) może trwać bardzo długo ( w moim wypadku 2 tygodnie).

Urządzenie: iPad 2 3G • Pojemność: 64GB • OS: 4.3.1 • JailBreak: Tak •
Waskitcz
Zielony

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Powrót do iPad