Hej! Mam do was drodzy użytkownicy tego forum pytanko. Mianowicie czy istnieje adobe flash player na ipod'a bo wiele osób twierdzi iż nie lecz daty ich postów to 2008 i 2009 rok. Znalazłem też taki oto filmik ... shortfilms u nastolatka z tego filmiku jest flash ale on tak krzyczy że mało z tego rozumiem aczkolwiek żadnej instrukcji jak to zrobić tam nie ma, albo ją przegapiłem. Ściągałem też wiele "podrób","symulatorów" z cydi ale to nie to samo. Druga sprawa jaką przeglądarkę internetową używacie w swoich ipod'ach bo dla mnie safari jest o wiele za wolne. Próbowałem już wiele innych przeglądarek ale każda ma ten sam wolny standard. Oprócz opery mini ona daje rade z szybkością ale za to ma parę innych wad. A wy jaką przeglądarkę polecacie?Używacie?
P.S.
Próbowałem też bety frash ale ona chyba nie działa z moim ipod'em ponieważ nie można jej było zainstalować. Z powodu braku po tym jak się kliknie install w cydi w zakładce danego programu, tego prostkąta w prawym górnym rogu. Wyskakuje tylko jakaś informacja że wymagań nie spełniam czy coś takiego. Bardzo proszę o pomoc!