Zabiłęm Ipoda

Wszystko o iPod'ach: Shuffle, Nano, Classic, iPod Touch

Zabiłęm Ipoda

Postprzez Under555 » 26 sty 2012, o 19:02

Cześć, temat będzie dotyczył mojego Ipoda Touch 4G 64GB otóż...
Był sobie na nim IOS 4.3.2 zainstalowany i JBowany nie przeze mnie i nie na moje konto (na poprzednika). Były na nim aplikacje i muzyka. Installous i Cydia.
Chciałem przesiąść się na IOS 5.0.1 jak tylko dowiedzialem się,że monża redsnowem JB zrobić.

W celach bezpieczeństwa, zrobiłem tak jak radziliście - skopiowałem pliki SHSH w razie gdybym chciał powrócić do IOS 4.

Kopia SHSH zrobiłą się szybko i bez problemów.

Wziąłęm się za instalację IOS5. Podczas niej wszystko przebiegało ok aż coś się zwliło. Ipoda wyświetlał czarny ekran. W Itunesie o ile pamiętam wyskoczył błąd. Wyciągnąłem kabel USB, IPOD zgasł.

Włączam teraz Ipoda i po chwili wyświetla się znaczek Itunesa(kółeczko takie) a pod nim biały kabel USB. Wg. mnie to sugeruje podpięcie playera do kompa.

W kompie aktualny Windows 7 i najnowszy Itunes. Podpinam i pisze,że podpiąłem Toucha w tryby awaryjnym i,że muszę to"odtworzyć" potem jak chce to zrobić to po chwili wywala błąd.

Co robić?

Zabiłem go?

Błąd nr. 21

-- mniej niż minutę temu --

Po wejściu w DFU i próbie odtworzenia w Itunes po dłużeszj chwili wywala błąd 1602.

Urządzenie: iPod Touch 3G • Pojemność: 32GB • OS: 4.1 • JailBreak: Nie •
Under555
iPhoneSupport user

Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Zabiłęm Ipoda

Postprzez TomZak » 29 sty 2012, o 18:55

Możesz spróbować tego:
napisał(a):Step 1 - Reinstall iTunes and Apple Mobile Devices Support
Completely removing these programs and reinstalling them will remove any corrupt instances of this application that may be hindering the use of the software. To remove it completely (on a Windows PC):

Click Start > Control Panel > Add/Remove Programs
Locate “Apple iTunes” and “Apple mobile devices support”
Remove both these entries
Locate the directory where these were installed (ie. C:\Program Files\Apple\iTunes) and remove all traces of them from there
Use a registry cleaner to remove any lingering registry values
Download the latest version of iTunes and install it
You can find the latest version of iTunes from:

This will remove any corrupt files and will provide the latest version of iTunes, which adds extra compatibility with various other devices. This means that it is not likely to reproduce this error.
Obrazek

Urządzenie: Brak • Pojemność: 64GB • OS: 4.3.1 • JailBreak: Tak •
TomZak
iPlay, iWork, iTouch

Podziękował : 10
Otrzymał podziękowań: 65

Powrót do iPod