Witam,
Jestem szczesliwym posiadaczem iphone'a od doslownie 2 dni. Przejalem go po tacie. Ktos mu go tam robil JB i cala reszte. Mam kilka pytan odnosnie tego wszystkiego, co dotyczy wgrywania aplikacji, gier motywow, tapet itp itd. Tak, wiem, ze to wszystko zostało juz mniej lub bardziej opisane na forum i szukalem i zagladalem w te tematy. Jednak nie wszystkie moje pytania znalazly odpowiedz. Przede wszystkim jak mam dowiedziec sie jaka dokladnie wersje iphona mam? Jaki soft. Widzialem Cydie jako aplikacje na iphonie, ale co potrzebuje na kompie aby wgrywac sciagniete z np. linkow z tego forum programow czy gier i jak to zrobic. W jaki sposób dograć kilka piosenek do iphonea, a nie wymieniac cala bibliotege za pomoca synchronizacji. Czy majac JB mam nie uaktualniac softa, a jesli to czym to grozi. Czy moge zalogowac sie na appstore kumpla i z powodzeniem pobrac sobie jego kupione aplikacje, majac JB ?
Nie wiedzialem w jakim dziale to umiescic, wiec daje do hyde. Bardzo cenilbym sobie pomoc przez gg lub jakims innym sposobem czasu rzeczywistego.
Pozdrawiam.