moj od sierpnia zeszłego roku, ale moja frelka mi go sciepla z stolu w szynku na zol i lekko pek mi w rogu, naszczescie na tym czarnym, ale od tej pory chucham i dmucham na niego, sa jakies oslony do kupienia ktroe choc troche amortyzuja od gleby?
Ostatnio edytowano 25 wrz 2009, o 22:37 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz
Zgdinoe z bdnanaimai unweiweysteu w Ponznaiu pazdorek letir w swłioe nie ma zcnezania . tlyko isntote jset aby peirswza i osarirna letria błya na odwpoidenim meisjcu, Retsza mżoe być posmiazena a i tak ndaal będize miwolże ocdztynaie tesktu bez kopołtu
Zgdinoe z bdnanaimai unweiweysteu w Ponznaiu pazdorek letir w swłioe nie ma zcnezania . tlyko isntote jset aby peirswza i osarirna letria błya na odwpoidenim meisjcu, Retsza mżoe być posmiazena a i tak ndaal będize miwolże ocdztynaie tesktu bez kopołtu
do foli nigdy sie nie przkonam, a z doswiadczenia widze jak po 13 miechach w jednej kapsi z kluczami, godzinami w kopalni 1050 m pod ziemia, ekran prawie w ideanym stanie, chodzi mi glownie tylko o upadek, jak zminie na 3gs (jak torche stanieje) chce bardziej sie o niego zatroszyc, moze jakies konkretne modele, sprawdzone
Gdzie kupowales 3gs, i czy wart jest swojej roznicy cenowej w porownaniu do 3g, ja mam swojego juz ponad rok, ale jak juz wspomnialem dopiero nie dawno wg turka zrobilem JB i zmienilo to moje podejscie, poki co nie sadze ze przeciepne sie na inny model, a rozwazam zakup 3gs'a i stad pytania czy warto, czy poczekac jesli nie ma tak wielkiej roznicy
Jak masz 3G to 3GS nie warto kupować. Lepiej poczekać na kolejną generację. różnice są w procku, RAM'ie, jest kompas i fabryczna opcja kręcenia filmików, jeśli nie masz telefonu zawalonego różnymi dodatkami do MobileSubstrate lub RockExtentions, to wystarczy ci na razie 3G.
heh to ja chyba tutaj jestem stary weteran bo mojego ipka (first generation) posiadam od lutego 2008r i nadal go posiadam, mysle teraz o innej wersji zobaczymy co pokaze 4 generacja moze sie skuszę